Søkemotoroptimalisering Er Enkelt Når Du Leser Denne Artikkelen

Hvis optimalisering av nettstedet ditt for de store søkemotorene virker som en skremmende oppgave, bør du vite at du ikke er alene. Du kan dra nytte av den hardt opptjente opplevelsen av mange andre nettsteder. Ved å følge tipsene i denne artikkelen, vil du kunne optimalisere nettstedet ditt slik at det tiltrekker seg mer trafikk enn noensinne.

Når du konfigurerer nettstedet ditt for SEO, hold øye med søkeordtettheten. Du vil ha de viktigste søkeordene dine på omtrent 3 til 7 prosent av den totale teksten. Noe høyere enn ca 10 prosent begynner å se mistenkelig til søkemotoren, som om du bruker søkeord stuffing å fremme siderangering.

Hvis resultatene for søkemotoroptimalisering ikke er så salte som de kan være, kan du vurdere å legge til eller optimalisere mobilnettstedet ditt. Mange nettstedeiere er frustrert over mangel på trafikk, men dette trenger ikke være tilfelle! Et mobilnettsted gjør innholdet ditt tilgjengelig for et bredere spekter av målgrupper, og gjør det enklere å finne bedriften din på lokale søk.

Ikke over-stuff nettstedet ditt med søkeord som dette kan brukes mot deg. Søkemotorene ser etter ord som hovedsakelig ligger i innhold. Men å ha en unaturlig mengde av de samme søkeordene i innholdet på nettstedet ditt kan faktisk fungere til din ulempe fordi det vil sende opp et «rødt flagg» til søkeresultatene for å hoppe som det virker fishy.

Hvis du prøver å redusere kostnadene i din første SEO kjøre, bruk og teste lang hale søkeord. Du kan bli overrasket over kostnads-/besøksforholdet for visse lange halevariasjoner av populære søkeord. Hvis du kan bruke $ 100 for å få 1000 besøkende til nettstedet ditt, er det bedre enn å bruke $ 1000 for å få 5000 besøkende. Husk at du kanskje må kjøre flere kampanjer samtidig hvis du bruker denne metoden.

Hold innholdet ditt friskt. Selv om det er viktig å ha mye innhold, må det være oppdatert. En søkemotor vil spore hvor ofte nettstedet ditt oppdateres, og dette har en effekt på rangeringen din i friskhetskategorien. Enhver form for endring, enten det er en nyhetsartikkel eller et blogginnlegg, vil bidra til å øke rangeringen din.

URL-utvidelser er som forskjellige formede lyspærer. Alle lyser opp et rom. Med andre ord, ved .html, .htm eller .php vil ikke endre hvordan en søkemotor ser på nettstedet ditt. Du kan bruke den utvidelsen du velger. Det er ingen forskjell, og det har ingen innvirkning på vurderingene dine.

Vedta SEO-stil når du skriver. Dette betyr å gjenta originale søkeord og relaterte, men ikke på en stiv måte. Du kan bruke alternative søkeord eller endre de opprinnelige søkeordene dine litt. Sørg for å ta med nok referanse slik at innholdet ditt kategoriseres som relevant for søkeordene du vil at det skal knyttes til.

Hvis du har lest denne artikkelen nøye, bør søkemotoroptimalisering ikke virke som en så forvirrende oppgave lenger. Bare husk de grunnleggende prinsippene som ligger til grunn for tipsene du har fått, og bruk dem på nettstedet ditt. Før du vet det, vil trafikken din ha eksplodert, og kundebasen din vil utvides.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *